Vilsen

Jag har inte loggat in på bloggen på över en vecka, inte haft lust alls faktiskt. Det har inte funnits något att skriva om helt enkelt, ingen inspiration och inte ens en vilja att bara skriva av mig... sanningen är att jag känner mig sjukt vilse just nu. 
 
Känns som att jag flyter runt i livet, mår bra samtidigt som jag inte mår bra alls. Är glad stundtals men känner mig annars bara låg och tom. Trött jämnt, men kanske inte sådär "jag vill sova"- trött, utan bara... trött. Vill ligga i sängen och kolla serie hela dagarna, max. Vilket nästan är det jag gör, förutom att släpa mig upp på morgonen och mörda mig själv igenom en värdelös jobbdag. Ja juste, jobbet känns ju värdelöst just nu, vill hitta ett annat, men saknar viljan och motivationen till att göra det. Sen skäms jag över hur dålig jag är som inte tar tag i mitt liv, så gömmer mig under täcket lite mer.
 
Det är inte så att jag avskyr mitt jobb... eller jo ibland... men mest är det för att jag känner mig så jävla ensam. Jag är ensam från att jag kliver utanför dörren på morgonen, tills Felix kommer hem 20.00 eller senare, på kvällen. Det finns inte mycket av vad man kan kalla socialt i mitt liv. Kanske inte så konstigt att jag har förlorat gnistan helt liksom, det blir ju liksom inte bättre av att jag inte längre har råd att rida på ridskolan.. det var typ det närmaste jag kom ett socialt liv. 
 
Jag står och stampar på samma ställe, blir ett hål där och snart har jag grävt ner mig själv. Så känns det. Aah fine finns väl folk som har det värre, men fuck it jag får fan känna mig låg trots det. "Gör något åt det! Skaffa nytt jobb. Socialisiera dig med folk. Ta tag i situationen!" är inte så jävla lätt som det låter, som andra får det att låta. Grattis alla som lyckas vända situationer, men jag är inte som andra. Ingen är som någon annan.. och just nu klarar JAG inte av att vända det. Jag finner ingen ork, inget mod och min envishet har flygit ut genom fönster. 
 
Det är ju det där att jag känner mig världelös också, och dåligt. Jag har sagt att jag är beroende av choklad, det låter kanske helt skevt, men så är det. Liksom, minst varannan dag köper jag en jävla chokladkaka, för att någonting i mig berättar att jag behöööver det. Förstjänat det, eller kanske att det kommer pigga upp mig lite. Bullshit. Ah det hjälper för stunden, sen känner jag mig ännu sämre. och förtjänar det gör jag inte. 
 
Jag känner inte igen personen som sitter här och skriver, någonstans tappade jag bort mig själv, men jag vet inte vart. Känns som att jag varit vilse länge, kanske inte noterat det så mycket tidigare men jag märker det nu. Liksom vem är jag? Vad vill jag och vad fan håller jag på med? Ingenting av det här låter kanske vettig i andras öron, men behövde bara skriva utan att tänka... typ mina bekännelser.
 

Gillar fredagar!

Umgåtts med bästa Elin och nu väntar jag på att min fina Felix kommer hem, förhoppningsvis med mat :) vi ska mysa och fira lite extra sådär, tänk att jag har varit tillsammans med den fantastiska människan i 1år och 9månader. Älskar honom, till månen, massa varv runt och tillbaka <3

Är på ganska bra humör och det är aldrig fel!! Tack vare dom fina människorna jag har runt mig, bästa! Ååh och i helger är det två fotorundor som gäller, tävlingsfoto och barnfotografering. Fin finnemang!

Seperationsångest

Har sån seperationsångest, nästa vecka är min sista vecka på ridskolan. Sista lektionerna med Zetra... så känner mig rätt låg över det, får hålla tillbaka lite när jag står och kramar på honom. Kommer sakna den där stora klunsen så himla mycket! Att flyga över hinder tillsammans och kämpa trots våra begränsningar. Vi har krigat och jag är stolt över våran resa, även om den inte var så storslagen. Men den var viktig, för mig. 

Det och så mycket annat drar ner mig just nu, känner mig bara låg. Och det är det som händer, inte 
mycket mer än så. Vaknar, överlever dagen och går och lägger mig. The fabulous life of Marie. 

KM med Zetra 8090cm&

Hahah första rundan bjuder jag på! Katastrof xD blev nog tom åksjuk för var nära på att spy när jag red ut från banan. Men andra rundan gick bättre :)


Bästa hästen!

Idag nollade vi båda rundorna, bästa Zetra som hoppar allt alltid! Hur fel vi än kommer... och idag, då kom vi fel på mååånga hinder första rundan! Haha helt sjukt, han var inte ärligt framåt utan sprang bara på, sprången vart helt sjuk och jag var stel som en pinne. Min sits är inte som vanligt, ser jag på bilderna, och kände jag på banan. Fötter flög åt alla håll, knappt någon böj på höften osv. Fult! Sen finns det en helt sjuk bild där jag ligger ner på Zetras rumpa över bilden xD hahah måste visa, det vart SÅ fel på det hindret! '

Men vi blev klubbmästare på ridskolehäst ändå :D skitkul och jag är så nöjd med Zetra som verkligen är kung! och ball!!! Har jag nämnt det tidigare? ;) 

Känns bra, våran sista tävling tillsammans. Men är sjukt sorgligt och jobbigt. Tills nästa termin så slutar jag på ridskolan nämligen, och jag har världens seperationsångest från Zetra! Men det är pengar som är frågan, det är ju sjuuukt dyrt med ridskola och jag jobbar inte så mycket. Hittills har jag haft råd, men nu när jag ska flytta ihop med Felix funkar det inte. Sjukt jobbigt, har ridit där i 15 år, och har ridit Z i 3 år. Fan... svårt att smälta att jag inte kommer kliva in på hoppbanan med Z någon mer gång. 

Älskade häst <3 Tack för alla stunder med dig, du är helt klart bäst! 
Lägger upp fler bilder någon annan dag (även failbilderna.. lovar!!) för nu vill jag bara ta det lungt, och ladda upp inför en ny jobbvecka!

Titta förbi sitsen och kolla på den snygga hästen istället! 

Mat och vin-mässan


Twix-cheesecake

Hemma har det varit efterskotts-födelsedagsfika. Vi lagade phadthai till lunch (min frukost) och sen fikade vi en cheesecake som jag gjorde igår! Sjukt god! Ska länka receptet senare, samtidigt som jag lögger upp den riktiga bilden :) För att hitta receptet klicka HÄR. Personligt tips är att INTE lägga i hela twix-bitar i kakan, utan dela dom i förväg. Sjukt svårt att skära upp tårtan snyggt och även omöjligt att dela på bitarna på tallriken sen.. annars så säger jag bara att den här måste testas! Nu var vi 6 personer igår, och det finns väl ca 1/3 kvar av tårtan :)
 
Just nu är vi på mat- och vin-mässan  i Älvsjö, träffar Felix pappa. Efter blir det middag på stan :)

Låt Satja sätta ett leende på era läppar

Den här 19åriga gamla tanten kan då också busa hon! Haha shit vad vi skrattade, och shit vad hon älskade att visa upp sig. Än finns det sprutt i henne ;)

Kuellas Sathya

Men alltså färgerna, jag säger bara hallååå att vi ens kan ha det så fint i sthlm? Uppskattar skåne sina vackra bokskogar ens? Och kan vi inte få några från skåne hit ut? :D Love it! Satja är ju riktigt fin också, haha men det var inte lätt kan jag säga iaf, för vi fick kämpa ett tag faktiskt. Men det var riktigt kul :) Och någon annan gång ska ni få se sjukt härliga bilder från när vi släppte henne på ridbanan (kan se en sneekpeak i inlägget nedan) där hon vart heltknäpp ;) Vad gillar ni bilderna?

Tackar Gud att det är fredag!!!


So... this just happened!

Kritvit häst, kopparröd bokskog... Bilder kommer ikväll!

Dammat av vinterjackan

Ja, nästa lön går till en ny vinterjacka och nya vinterkängor, definitivt! Den här har hängt med i 2-3 år nu :P

Snötorsdag

Alltså, jag ville liksom inte ha snö redan idag xP haha! Men så blev det tydligen och jag var absolut inte klädd för snö, alls. Som tur var så behövde jag inte åka till andra stallet efter jobbet. Istället åkte jag hem och drack te och mös ner mig i sängen :) jätteglad att stallägaren skrev och frågade om jag ville "slippa" idag, hon förstod nog att jag var ganska så dyngsur! 
Imorgon är det fredag, och för mig betyder det typ helg... Ska fixa i ena stallet, luncha o så, sen så är det portfolioplåtning som gäller :) svinkul! Det är Satja som ska få posera framför kameran, men tror tyvärr inte det blir höstbilder som vi tänkt, haha... Vit häst i snö blir ju dock också fint! 
 
Nä, Snart är det nog dags att röra mig mot ridskolan, dressyrlektion idag. Ut i snön igen :( men längtar efter fina fina Zetra <3

Längtar efter vinterfotograferingarna!

För seriöst, hur fint är det inte med ett snöfyllt landskap som bakgrund?! 

Trött, stressad och förstörd.

Jag ska skriva ett inlägg nu, första gången sen i söndags, och det kommer vara ett bittert inlägg. För idag är jag just det - bitter.
 
Bloggen har inte funnits till i min värld senaste dagarna, för det har inte funnits någon ork. Eller inspiration. I söndags dog min rygg och jag kunde inte ligga, sitta eller stå utan att få världens extrema smärt-attacker. Värktabletter, voltarenkräm och massage funkade inte, alls, och det tog musten ur mig. Man blir trött av att jämt ha ont. 
 
Så igår, pga att jag hade så ont, så missade jag bussen hem från ett stall. Den var 4min tidigt. Tycket det är respektlöst när man kör en buss som går 1 gång/h, att vara tidig. Liksom, är det svårt att stanna till då och se om det faktiskt kanske finns folk som MÅSTE åka med? Eh nej. Så jag fick ta bussen åt andra hållet, sitta på den 1h och sen ta tåget från ösmo hem. Kuuuul. Sen förstördes dagen mer av att jag fick ta ett skitjobbigt beslut sen, men får berätta mer om det sen. Jättetråkigt.
 
Idag då? Börja svintidigt, rida hästen som jag inte alls kommer överrens med (han suger ut mitt självförtroende så hårt) och sen? JA MEN SÅKLART JAG MISSAR BUSSFAN. Ser det komma, kubbar järnet, men han ser inte mig. Såklart. Får gå till nästa stall där jag ska vara, hinner inte klar tills min buss kommer och ja, missar den såklart. Det var bara att gå till det tredje stallet. KUL. Har brytit ihop sisådär 3 gånger bara idag, så trött, stressad och förstörd. 
 
Som tur är så skulle jag rida ut på fina fina Loppan idag, bara hon och jag ute i skogen. Tycker verkligen om att träna med den där hästen, och det hjälpte faktiskt mer än jag trodde. Jättetacksam för att jag får rida Malin och Anns häst!
 
När jag kom hem idag, typ halv 6 (åkte hemifrån halv 7 imorse) så tvärsomnade jag i sängen, totaldäckad. Vaknade upp med feber och somnade om igen. Nu är jag zombie, men fasiken va skönt det var med lite sömn!
 
Sorry for total bitterhet.

Det där med sovmorgon...

När man har gått upp 6-7 varje dag, i 3 veckor... Då är det tydligen väldigt svårt att sova längre än till halv 10. Alltså VÄLDIGT! Jag försöker verkligen, för jag älskar ju sovmorgnar och behöver faktiskt sova ut sjukt mycket för att inte bryta ihop inom en snart framtid, typ. Men här ligger jag, vaken, och stirrat upp i taket (eller just nu in i telefonen). 
Sa igår att om någon väcker mig innan kl 11 idag, då blir det slakt. Jobbigt att det var jag själv... Vill ju inte bli slaktad liksom ;)

Kroppen är dock helt utslagen, huvudet är dock mer tjuhuuuu nu kööööör viiii! LÅT MIG SOVA. Dumma huvud. 

Awkward. och chips



You can't handle the stache!

Det är ju rätt passande ändå att köpa ett mustasch-skal såhär lagom tills november börjar... eller movember som det heter nuförtiden ;) Jag kan ju inte odla egen mustasch, så då får min mobil stå för den delen. Nu ser den ju riktigt stilig ut, och passa väldigt bra till mintt glasögonfodral..!

Blommorna på bilden längst ner är jag förälskad i, sååå fina! Vet dock inte vad dom heter eller hur dom ska hanteras för att dom ska överleva så länge som möjligt.. någon med gröna fingrar som kan komma med tips? :D

Det bästa för den bästa

Igårkväll när Felix kom hem möttes han av ljus, blommor och en lapp, som sa att han skulle komma tillbaksidan. Där, på våran blivande tomt, stod jag med ett bord fullt av ljus, choklad och bubbel. Även hans sista två presenter. Jag hade verkligen planerat det här noga, ville överraska honom och visa hur mycket jag uppskattar honom. Så där, där vårat hus snart står, skålade vi för honom, för oss och för våran framtid. Är så glad över att få vara med honom när han fyller år och göra dagen till den bästa. För bättre människa finns inte, han förtjänade det verkligen, att bli lite bortskämd!