Fredagsmys

Är hemma själv just nu, så jag passade på att pyssla om mig själv lite ikväll. Lång dusch, dränka håret i balsam, ansiktsmask och porplåster. Väldigt trevligt :) det är ju ändå fredag, då får man skämma bort sig själv lite faktiskt!

Har jobbat, ridit Loppan och myst med Exet. Bra dag! 
Loppan gick dock inte sådär super, hon kändes lite loj och tråkig, säkert pga pälsfällningen eller nått. Men vi satte galopp-snett igenom, och hon var fin när jag travade av åtminstone :) Hoppas det går bättre imorgon!

Ska kika lite TVD och äta kakor tills F kommer hem! Haha hur najs kväll egentligen?

"Dela lika?"

Någon här på jobbet ville väldigt gärna smaka på min frukost.. en viss storögd, supercharmig, gammal vovve kanske? 

hästfredag

Jag har en känsla av att det kommer blir en lång, men supermysig fredag! Är i skrivande stund på väg till jobbet, och ska jobba fram tills 2. En rätt skön dag, då helgens hö redan är fixat, och jag ska bara rida ut jobb-ponnyn idag när stallet är klart. Ingen 40min powerwalk med häst idag inte!

När jobbdagen är avslutad styr jag mot Loppan för ett ordentligt trimpass på ridbanan, äntligen! Ska verkligen känna av henne, leta knappar och träna galopplägning på snett igenom. Vi kommer vara svettiga efter!
Fortsätter vidare till Exet sen ikväll, blir lite fredagsmys för oss två :)

Kossor på rymmen

Mobilen dog tidigare, mitt i ett inlägg. Men det var nog lika bra, var alldeles för personligt och tycker-synd-om-mig-själv aktigt inlägg. Nu lever telefonen igen, och jag har tystat dom mesta hjärnspökena med en timmes promenad längst slingan, med Exet. Det var supermysigt, tills han insåg att vi bar på väg hemåt igen, då blir han ånglok och skyndar ordentligt. Det kan ju faktiskt finnas mat hemma i boxen! 

Haha sjukaste var på vägen hem, nästan vid stallet, där vi stötte på två små kossor som hade rymt. Haha, jag tänkte bara att det inte såg helt rätt ut, men när jag hittade någon att säga till så var svaret bara "ja, dom gör så". Alltså inget ovanligt att dom två var ute och busade på gården. Kanske inte så bra, men lite roligt ändå ;) Exet blängde lite på dom, men brydde sig inte mer än så. Skönt!

Nu far jag hemåt för att placera mig i sängen, fixa lite på datorn och glo på the Vampire Diaries tills Felix kommer hem. Då ska jag tvinga honom att de mig massa bamsekramar, sånna behövs. 


inflyttningsfika

Fick dom här läckra ljuslyktorna från Elin som inflyttningspresent, blev jätteglad! Gillar dom verkligen, och dom passar bra där i fönstret. Man kan nog välja att ta av pappret, men jag gillar dom som dom är. Hon avslöjade även vad hon egentligen hade tänkt köpa, men som båda har noterat är helt slut på H&M Home.. lagom irriterande! Båda hade planer på att köpa trådkorgen från det här inlägget, jag vill ha den på soffbordets undre plan, men nej nu får jag komma på något annat att ställa där. Haha rackarns typiskt :(
Men lycktorna är superfina iaf :D Tack Elin!


Hundarna ville mysa lite också, så söta små fluffmonster. Dom vart lagom glada sen över att få promenera här ute på landet, springa fritt och busa över en stor åker. Riktiga glädjespridare! 

Finbesök

Det här med att ha inflyttningsfest känns i nuläget inte sådär superaktuellt.. Jag menar, vart skulle vi få plats med massa människor? Nä, det får man ta sen när det är varmare, och man kan vara utomhus för att sen slussa in människor. Två i taget och en rundvandring på 1 minut, det låter mer anpassat efter kojan!
 
Fast det är ju ett tag tills det är varmt ute, så jag värmer upp med att bjuda över några speciella på fika. För det där med att fika, det tycker jag om! 
 
Idag kommer första finbesöket över, nu efter jobbet - bästa Elin! Hon och jag, vi har blivit bra på det där med fika. Vi tränade ordentligt på det i höstas när hon inte jobbade och jag bara jobbade 15h/v ;) fikaproffs dvs. Ska bli mysigt att umgås lite, chilla, snacka och dricka te. En och annan kaka kanske slinker ner också! 

Visste ni att...

... jag har cycklat downhill? 2011 var det, och jag hängde med Felinda och hennes familj till Järvsö. Jag fick låna en cyckel och köra några åk. Det var något av det roligaste, läskigaste och häftigaste jag har gjort! Att susa fram genom skogen, flyga över guppen och njuta av den där frihetskänslan som sveper över en. Vilken adrenalinkick också, just där och då förstod man varför vissa utsätter sig för sånna galenskaper dagligen. Det är ballt!
 
Från början vågade jag inte testa egentligen, jag tycker inte om att cykla och jag tycker verkligen inte om sittlifter... Men jag är så glad att jag gjorde det!! Om jag fick chansen att göra det igen, skulle jag inte tveka en sekund. Jag vill susa fram genom skogen igen. Jag vill återuppleva den där känslans igen. Känslan av att våga, det slår all

Någon annan som testat cykla downhill? 

Moffat chips med bestishestis

Det har varit en lång och trög dag, men ändå bra på sitt vis. Små saker, som att jobbhästen skötte sig på powerwalken idag och snällt gick över diket istället för att sikta, hoppa och landa på mig... Den lilla chokladbiten jag åt påväg till Exet som var snuskigt god... Att jag stod och delade mina pringels med Exet i stallgången, precis som förr i tiden. Vi älskar pringels han och jag!

Jo jag vill påstå att humöret ändå är väldigt bra, så bra det kan vara en trög tisdag :) jag håller tummar och tår för att det håller i sig veckan ut!
Det händer lite kul grejer denna vecka ändå, ser lite skräckslaget fram emot söndag speciellt! Men vill hålla lite på vad som sker då, tills på fredag. Spännande ;)


Kojan details

Det har verkligen kliat i fingrarna efter att få visa upp vårat fina hem, även innan vi ens hade börjat flytta in. Jag har sett så klart i huvudet hur fint vi skulle få det, och även om vi är långt från klara så känner jag bara att allting är perfekt! Upp med hyllor och fylla dom med lite personliga prylar och stilrena detaljer, tillsammans med fräscha blommor och en stor spegel med snygg ram. Vill även börja måla nu nu nu, och göra en tavla till sovrummet. Där är det just nu väldigt tomt och stelt, men allt kommer så småningsom! Någon som är spänd på att se mer?

Vårat fina hem <3

Älskade älskade fruktskålen

Klockan i bakgrunden fick jag av min lillebror i julklapp, gillar den skarpt! 

Snyggkryddorna (som knappt funkar) och våran läckra stekpanna vi fick i julklapp
Måste ju synas lite att jag bor här ;) hehe

Storm ute, Maggio inne

Maggio sjunger högt ut genom högtalarna, hon är mitt sällskap ikväll medans stormen dundrar på utanför. Såg tidigare att det blixtrade till, då fick Maggio sjunga lite högre och filten fick kramas lite hårdare. Känner mig så otroligt töntig, jag som aldrig varit rädd för blixtar tidigare i livet, men nu när det är storm gömmer jag mig nästan under bordet. Haha, är det inte sånt man gör som barn, och inte efter tonåren? 
 
Anyways.. här sitter jag, hemma hos oss. Jag har fortfarande lite svårt att ta in att det här är mitt hem nu, tillsammans med Felix. Att vi har "flyttat hemifrån", så jäkla fett! Jag går och konstant fixar och pillar överallt, vill få till allt perfekt. Fortarande massvis som ska in, men vi är på god väg. Bara vi får ordning på loftet med förvaringen så kommer det bli alldeles utmärkt!
 
Ska återgå till att fixa detaljbilderna som jag tänkte lägga upp sen. Vi har så mycket kvar att fixa innan jag vill visa helhetsbilder, men vill visa något i alla fall! Det viktigaste just nu är matbord/köksbänk, förvaring på loften, hyllor och gardiner. Haha just nu står diskstället på golvet, har ingen annan stans för det x)

Nyinflyttade

Sorry misters and sisters, men jag har inte haft en lugn stund den här helgen! Vi har flyttat in i kojan nu, och det har vart stök och stoj hela helgen. Igår sov vi här första natten, och nu börjar vi komma i ordning. MASSOR mer som ska in hit, men vi tar det som det kommer, fördelen med att inte flytta så långt ;)

Ska visa er lite så snart jag har tid. Nu - pannacotta, film och lite tid för att slappna av. Perfekt slut på helgen!

Blåslagen och bulig

Jag är påväg hem och det är fredag!! Låter ju härligt ändå, men planen var egentligen att åka till Exet nu efter jobbet, dom planerna ändrades snabbt när jag halkade på jobbet, i gödselkonteinern av alla ställen?! Är skitig och har ont i knäna nu, och inte ett dugg sugen på att åka ännu mera buss och komma hem sent. Nej, jag vill hem och duscha NU. 

Kompletterar och åker till Exet imorgon istället, tar med mig en påse morötter så kanske han förlåter mig ;) jag ska ju bara mysa, borsta och promenera lite.. det tror jag han överlever om jag skjuter på en dag!

Har, förutom i knäna, riktigt ont på huvudet. Världens bula fick jag tydligen efter att jag blev attackerad av en skåplucka igår... just my luck!

Biokväll med mupparna

Är för trött för att blogga egentligen. Har precis varit och sett 50 shades of Grey med mupparna Malin och Julia, aldrig har jag varit på bio med fnittrigare människor, haha! Jag är en sån som skrattar ganska tyst på bio, men inte dom minst sagt ;) muppar!

Tyckte filmen var bra, men lite händelselös ändå. Två timmar, och det hände inte så mycket egentligen. Jag satt mest och var kissnödig genom halva filmen. Note to self - sluta dricka så mycket innan och under filmen. Osmart. 

Ska sova nu, ladda om för fredag och sen efterlängtad helg! :) tjing!

Loppan på dynamit

I ca en månad nu har Loppan hållt sig på marken i galoppen, inte ett enda bocksprång faktiskt. Det har varit skönt, man har kännt sig lite bortskämd som inte behövt vara på sin makt, tror Loppans ägare håller med mig :P Idag så brast det dock, hon bara behövde få ut det, allt hon hållt in den här månaden släppte hon löst i en redig rackabajsare! Haha skithäst!
 
När jag hade skällt på henne lite satte vi iväg i galopp för att få ur all hennes överskottsenergi och samtidigt försöka få någonslags kontakt med henne. Hon var pigg, stark, nervig och helt frånkopplad. Men efter några varv i vad som var en så lugn galopp som möjligt, så lugnade hon sig och började bli fin. Gjorde detta på gärdet, och när jag fick fatt på henne så begav vi oss ut på en grusväg som super underlag på idag. Isen har ju börjat smälta, så den var mjuk istället för stenhård. Bra att jobba det sista på efter lite tungt på gärdet :) 
 
På grusvägen var hon superfin sen, kändes bra och vädligt kul! Tror hon verkligen behövde få den där rackabajsaren ur systemet. Haha, äsch, jag satt ju kvar så det var ju lungt ;) Är väldigt nöjd med Loppan idag, trots att hon dummade sig. Imorgon rider vi ut och jag hoppas på att hitta samma fokus och arbetsvilja då!
 
Fina Loppetopp <3

fettisdagen

 
Nej förlåt, jag har faktiskt inte ätit någon semla idag, det var inte meningen att luras. Bilden är tagen för tre år sen faktiskt, och när jag tänker efter på hur mitt liv såg ut då så känns det som en evighet sen. Sjukt. 

Är lite cranky idag, varit trött och irriterad. Min axel har spökat och hästen på jobbet har gått o puttat på den, blev ännu mer grinig då (och arg på hästskrället).. har även blivit skrämd av en liten musjävel. Är liksom inte rädd för möss, men man är inte beredd när dom hoppar fram från ingenstans. Usch. Haha, men musen är inte den som gjorde min dag dålig såklart, det har bara varit så!
 
Annars har dagen faktiskt varit ganska bra, men jag får väl vara grinig ändå? Ibland är det okej. Kanske är det för att jag inte fått någon semla än? ;)

4 stall, 7 bussar

Tur att inte alla dagar ser ut som dom gjorde igår, kändes som att jag flängde runt överallt. Det gjorde jag ju iof... jobbade i två stall, där jag i ena stallet powerwalkade en häst 40min. Åkte sen och red Loppan innan jag stack ut och myste med Exet. Kan säga att jag är glad att det var för snorhalt för att promenera honom också, hade totaldäckat när jag kom hem såfall, klockan 8. 

Loppan gick kanske inte så superbra, det är ruskigt svårt att träna med henne nu. Vägarna är isiga och stenhårda, gärdena är för djupa och har isig yta. Ingenting är särskilt ultimat. Ett ridhus skulle sitta bra, ja tack! Hehe.. men ja, fick trimma lite på en grusväg innan vi begav oss in i skogen för att klättra, vilket åtminstone är en grej som funkar just nu :P

Exet myste jag bara med, och borstade. Och pussade på! Sen rök även manen han har fått spara ut.. nu känner jag igen honom igen :) åh alltså han har så stort hjärta ska ni veta! När jag skulle gå till bussen så stoppade jag in huvudet i boxen för att säga hejdå, varav han lämnar maten för att komma och pussa mig i ansiktet! Dom som känner honom vet att lämna maten är inget han annars gör, blir helt varm av tanken, vad våran vänskap är viktig för mig <3 

Nu är det dags att jobba, ha en fin tisdag!

Lille Louie

Förra lördagen var jag iväg och fotade ett dop, det var en liten herre som döptes, Louie. Har inte tagit tag i att lägga upp bilderna förräns nu. Blev ganska nöjd, men inte hundra procent eftersom vi hade lite otur med iskalla vindar ute och svårt att fota inomhus. Men gjorde mitt bästa liksom :) Här är några favoriter på den fina familjen. Vad tycker ni? 

Söndagsfix i kojan





Hjärtedag

Jag är just nu påväg hem, har jobbat på ridskolan nu på morgonen. Skötarkurs. Hade hellre legat kvar i sängen lite längre, såklart, och kramats med Felix. Det är ju ändå alla hjärtans dag, och han var helgo som smög upp och fixade amerikanska pannkakor med fruktsallad till frukost. Känner mig så bortskämt, finast är han :)

Vi ska spendera hjärtedagen med att bygga kök i kojan hela dagen, tycker det känns som en perfekt dag faktiskt, haha! Sen ikväll blir det phadthai till middag, hemmalagad, så som Felix gjorde våran första hjärtedag tillsammans. Myyysigt! :D

Längtar så tills vi kan börja flytta in i kojan, pirrigt i magen!
Får ju inte glömmas att det är våran dag idag också. 2 år sedan vi vart vi <3 

Fredag den 13e

Shit vad jag har åkt den här bussen mycket nu. Varje vardagdag i över ett år, det börjar bli uttjatat. Visste ni att ena busschauffören stannar på mina hållplatser även när jag glömt plinga, och stannar närmre vägen jag ska till, än precis vid busshållsplatsen? Han har lärt sig vart jag ska liksom.. Så mycket åker jag den här bussen haha. 

Aja, det är fredag! Även om jag jobbar både lördag och söndag denna vecka så får jag inte riktigt helg, men det ligger ändå en skön känsla över fredagar! Även om det är den 13e. Jag ska ju dessutom åka och pyssla om Exet efter, borsta honom blank, skämma bort med äpple och pussa på honom. Massor! 

Trots att det är en så kallad otursdag, känns det som att det ändå kommer bli en bra fredag! *peppar peppar*

Min fina fina vän

Mitt hjärta är lite mer helt nu! 1år och 3månader sen jag träffade han sist, älskade vän. Han är fluffig som en teddybjörn, fortfarande samma pussgurka med mulen upp i ansiktet. Jag väljer att tro att han kände igen mig, blev glad. Det kändes verkligen så!
Imorgon ska jag dit igen, mysa och pyssla, bara han och jag. 

Älskade häst, det kanske bara är menat att vara så, att du ska finnas i mitt liv? Du fanns där under mina tuffaste år som tonåring, kanske du kan finnas där igen?

Ordningen återställd. 


Håret som gardin

Kan det vara lite vår vi känner i luften kanske? Jag borde definitivt leta fram mina solglasögon i alla fall :)

Lever jag?

Ja, faktiskt så gör jag det.. lite grann. I söndags dock så var det tvek på om jag gjorde det, och jag var otroligt matt och känslig igår. Var väldigt nöjd över att sitta ensam, fixa bilder och rita lite. Skulle egentligen åkt och hälsat på en fiiin gammal vän, men det sköts fram tills imorgon istället. Passande!

Idag tror jag att det är tisdag (är aldrig riktigt säker. Tjejen med koll) och jag har en riktigt bra dag framför mig! Fika med Elin i handen och sen rider jag på ridskolan istället för mamma, det ska bli sjukt kul! Håller såklart tummarna för att jag får rida stora Z, men det återstår att se :)

Näe, nu ska jag försöka få hunden på jobbet att sluta rulla sig i snön och gå in, så jag kan fortsätta jobba :)

Än är inte dagen slut

Fotat dop och fixat i kojan, känns som att jag varit igång jättelänge, men klockan är bara 6, och om några timmar ska vi på fest. Är så sjukt trött men får hålla igång! 

Just nu är vi och hämtar min säng, sen tror jag att vi är klara med huset för idag... är sååå trött alltså! Kanske lägger mig i sängen på flaket ;)

Skulle vilja sätta mig o fixa bilder ikväll egentligen, men lite party är ju rätt najs också! 
Jättetrött liten Louie

@fotojobb

Är iväg på fotojobb just nu, snart ska en liten herre döpas, och jag ska föreviga. Det blir mitt tredje dop nu, och jag tycker det ska bli riktigt kul! Mitt första dop jag fotade var faktiskt på den här lille herrens kusins dop, för 1,5 år sedan. Då vart jag riktigt nöjd med bilderna i alla fall, hoppas jag lyckas minst lika bra idag :) 
Det är riktigt skönt när man känner personerna som anlitar en, det hjälper mig slappna av och bara köra. Blir fortfarande väldigt nervös och blyg bland folk jag inte känner. Jobbar på det. Men jag vägrar gå hem utan att känna att jag kan leverera snygga bilder, oavsett vem jag fotar! 

Den här fina bilden fotade jag på Therese och hennes systerdotter Alina, där förra sommaren. Tycker den är härlig! Den här gången är det hennes egna barn hon får stå framför kameran med, hur kul är inte det? Hoppas jag får fota knoddarna i den där familjen vid fler tillfällen, det är så speciellt att få följa och föreviga!
 
Önska mig lycka till nu!

claws

Bara för att jag ville känna mig lite fin, om än bara för några dagar, så fixade jag till naglarna lite nu ikväll. Sånna där fixa-själv lösnaglar som kostar typ 50spänn eller nått, lagom b kanske... men är man inte rik, eller har ett ultimat jobb för att lägga pengar på naglar som ändå kommer gå sönder, då får man nöja sig med plastiga lösnaglar då och då! Såvida ingen kollar supernoga så ser dom ändå ganska fina ut :)
Jag är så fruktansvärt avundsjuk på er som har naturligt starka och fina naglar, som inte går av bara av att man tittar på dom. Sånna naglar har jag, tyvärr. Kombinerar man det med ett jobb som stallskötare såå... Eeh nej, det blir inte så fint. Blöh ;(
 
Men påtal om något helt annat - jag har en ganska kul helg framför mig! Efter denna fantastiska fredagen jag har haft så känner jag mig på topp liksom, och ska försöka hålla tag i det. Bra fredag, fotojobb och födelsedagsfirande imorgon, och sen på söndag blir det mysdag + fix i kojan. Om inget oväntat händer så känner jag bara - låt måndagen dröja!

Älskar metallic-färger till naglarna. Denna är lite silver/grön och är från Depend. Fick även med mig dom små ringarna hem, från Ur&Penn, så enkla och fina! 

Pink is pretty



Fina Loppan som inte alls gick särskilt bra idag, men åtminstone var fin i sitt schabrak :)

Jag tycker inte om vildsvin.. inte för att jag någonsin stött på ett, men Loppan har uppenbarligen haft besök av ett gäng på senaste tiden. Idag hade dom varit precis vid hagen och bökat... Loppan tycker inte om vildsvin. Loppan tror att rådjur också är vildsvin, det är det enda hon hade koll på idag, om det fanns vildsvin. Dom hade bökat runt hela vägen där vi red, och jag fick knappt någon kontakt med henne, hatar när det blir så! Hon går i sin egen värld, och glömmer helt bort att jag sitter där uppe och ber henne att göra saker. Öööh Sånna ridpass är så sega!

Tillslut fick jag henne att ändå fokusera lite, och även några väldigt fina galopper. Då var jag nöjd, och vi gav oss :) Imorgon får det blir främst skrittarbete för damen tror jag, försöka få henne att fokusera och arbeta korrekt. Inte fuska som hon gärna gör!

Och så är det ju fredag imorgon också, say halleluja! Inte en dag för sent. 

Vackra men vidriga skapelser

Lite TBT från i somras, när jag och Felix var på skansen och jag hade kameran i högsta hugg! Det var så obehagligt att fota ormarna, jag är ju så galet ormrädd sen jag blev biten för ca 6 år sedan, minns att jag höll F's hand jättehårt innan jag tog det djupa andretaget och tog mig fram till glaset. Men det var värt det, för dom är så galet vackra dom där vidriga skapelserna, detaljerna är ju helt sjuka, när man låter sig själv våga kolla närmre! Var ju även lite grodor och ödlor som fastnade på den bild den dagen, även dom med sjuka detaljer. Förlåt alla som avskyr att se dessa djur, även på bild, men dom är ju rätt läckra! 

Redo för vår

Yep, vi tycker snön är lite uttjatad nu. Sol och gröna träd tas tacksamt emot! Att gå runt som levande snögubbar är nog inte våran grej... är ju rätt oskönt. 

Bara 1,5h jobb kvar.. Sen ska jag ut i skogen igen, med en annan häst. Men jag är inte bitter!


Vi krigade tappert i snöbollskriget mot skogen. Tyvärr förlorade vi, och blev mulade. 

Snötokig hund

Fotade dom här bilderna på Doby för någon vecka sedan, han är helt tokig i snö! Bilderna är inte särskillt bra eller så, jag kastade snöbollar och försökte fota samtidigt, vilket inte är det lättaste :P men han är så go så vill visa lite bilder ändå, mitt stora fluffiga troll <3


Kärlek till prydnadskuddar!

Åååh jag är helt lyrisk över att vi har en egen soffa nu!! För vet ni vad det betyder? Vi måste köpa prydnadskuddar :D Det finns så många fina, mysiga och snygga kuddar. Det kommer inte vara lätt att hitta dom perfekta, men man kan så enkelt leka fram läckra kombinationer. Rätt kuddar livar upp ett helt rum, en grå soffa är för mig en tom canvas som ropar efter att bli målad på! 
 
Har på senaste fastnat mycket för H&M Homes sortiment, dom har mycket fint. Speciellt kuddfodral, verkligen verkligen uppskattad av mig! Extra eftersom dom har schyssta priser, perfekt när man flyttar hemifrån ;) 
 
Här har jag satt ihop 4 kombinationer i olika stilar som jag gillar
 

Den här kombon tycker jag är så himla fin och romantisk

Alltså dom svarta kuddarna! Hur Läckra?! *dör*

I den här kombinationen ville jag inte ha färger, utan bara ett snyggt mönster. Diskret men fabulous!
Starka färger - inte min grej! Det skär sig i ett stilrent hem.. men lugna mjuka färger i schysst mönster - i like!
 
Har ni någon favoritkombo här? Eller någon speciell färgkombination på kuddar som ni älskar? :)

Hallonkräm

Efter en jobbig natt med helgalna drömmar, tung dag med mycket snö, omöjlig ridtur och seg promenad hem, så sitter jag äntligen här hemma. Äter Hallonkräm, kollar serier och ritar lite.. Är så galet inspirerad just nu, vill lära mig måla! Har lite skisser och så, men inget material tyvärr.. Men vill verkligen bara måla nuuu, tror jag skulle tycka det var sjukt kul :)

Men nackdelen med att sätta igång kreativiteten är att jag inte kan stänga av på kvällarna, därav drömmarna ;(

Har drunknat i snö och försökt rida utan ridhus i det här vädret. Hopplöst! Men Loppan var fin i sitt rosa i alla fall :)


Det är kaos i kojan

I helgen har vi varit på en shoppingspree, och handlat mer än bara fina soffan. Soffbord, lampa, badrum och kök har även köpts in, och det är inte långt ifrån klart nu. Så spännande! 

Men jag har alltså haft fullt upp, vi målade ju även lite Igårkväll.. och jag ska fortsätta måla idag. Det händer mycket nu, vilket är riktigt kul!

Men för tillfället det det ut såhär i kojan, kaos!

Soffan är på plats också, men set var inte lätt! Vi fick ta in den genom fönstret för att vi inte kunde vrida runt den i rummet... Snacka om att passa som handen i handsken ;)