Vadå fredag?

Den här veckan har gått crazy-fort alltså. Har inte känt mig på topp alls större delen av tiden den här veckan, illamående, magont, skitrygg och nackspärr... snurrat i huvudet en del också. Sådär oskönt, har därför inte orkat göra något kul alls i veckan, är det därför dagarna försvunnit kanske? Men det har varit tokskönt och behövligt att chilla lite o bara, inte anstränga sig. Haha. 

Idag iaf så åker jag och fikar med Elin, åtminstone, ska inte slarva bort hela veckan liksom! Det är gött dock att fredagen är här, ska bli en riktigt fin helg (hoppas jag) med massor som ska fixas och göras. Fint. 

Är väldigt happy idag iaf, mår bra och är skönt nervös som fuck inför nästa vecka. Wääh känner att livet är ganska bra ändå! 

cyberbu//y

Sitter just nu hemma och ritar, eller skissar snarare, medans jag väntar på tvättmaskinen. Försöker tömma tvättkorgen, vilket faktiskt är lättare sagt än gjort. Haha det är sjukt hur mycket tvätt man hinner samla på sig när man tvättar allt för sällan, så nu är det en maskin om dagen som gäller! Lite städa hemma på det, så kan jag gå och lägga mig med gott samvete ikväll :)
 
Har som vanligt på någon serie eller film på i bakgrunden när jag tecknar. Idag blev det filmen cyberbully, som handlar om... ja, mobbning på nätet, och hur fel det kan gå. Tycker många borde se den, för det ser faktiskt ut sådär för många unga, dom får ta emot så jäkla mycket skit från internet. Det är inte ens så längre att alla gör det anonymt, folk använder sina bloggar, instagram, twitter och whatever för att trycka ner folk. För att kasta skit, höja sig själv och sänka andra. Det är fel. Unga tar påriktigt sina liv pga ord som skrivs av en tragiskt människa bakom en skärm. 
 
Som dom säger i filmen "when you're doing it online, you don't even realise you're doing it. You can't see the other people, and you can do or say anything. It doesn't seem to matter. It doesn't feel real. But it's real when you're the one getting bullied." Så så så jäkla viktigt att tänka ett steg längre innan man publicerar en nedtryckande kommentar på nätet, eller säger något irl ens för den delen. Fan, bara behandla andra som ni själva vill bli behandlade, för ingen vill ha skit i ansiktet va?
 
 
BTW, något kul - jag fick mailet idag! Är så jäkla happy :D Ett litet steg på vägen för en grym höst, fortstätter hålla tummarna ändå! :)

Kärlek under körsbärsblommen

Nikon D700, Nikkor 50mm 1:1,4
 
En fotografering från sena april, när kungsträdgården var vackert rosa och alla samlades för att njuta av det underbara vårtecknet. Där stod jag i folkmängden och jobbade, lite stelt kanske, men magiska bilder går ändå att fånga ska ni veta! Min vän Sanna och hennes pojkvän Oskar är det på bilderna. Är inte så van med just parfotograferingar, och det är väl alltid lite pinsamt i början, men när alla parter börjar slappna av så kommer dom där äkta, fina små ögonblicken. Då gäller det att vara snabb i fingret, för varje ögonblick är unikt och det är mitt jobb att föreviga dom. Nästa år skulle jag vilja åka ut dit tidig, tidig morgon för en fotografering - utan alla människor. Tänk vilka bilder man skulle kunna fånga då!

Uppdatera... Uppdatera... Uppdatera... *suck*

Jag sitter och väntar på ett mail.. eller egentligen flera mail, men ett är lite extra speciellt. Ett mail som kommer avgöra hur min höst kommer bli, och livet framöver. Kommer det bli top notch, eller kommer det bli blaha blahö? Det är skitjobbigt att vänta, tror jag har gått in på min mail ca 20ggr bara sedan jag gick upp imorse, vill inte veta hur många gånger sen i måndags. Mailet borde komma i vecka nämligen. Fyfan jag har en klump i magen och kramp i handen, håller tummarna för allt vad jag kan. Snälla snälla, låt det vara min tur nu!

Det är bland det värsta, att vänta på viktiga mail, eller samtal, eller whatev. Tillslut börjar man sluta bry sig om svaret nästan, man vill bara ha ett svar liksom. Ja, nej, kanske? Något! Men såklart, får jag ett svar med svaret jag önskar, då kommer jag hoppa upp o ner, hjula ett varv och skrika högt. Vill vill vill känna det glädjeruset!! 

Men dom enda mailen jag får nu är typ sånnadär man knappt orkar öppna.. inte ens mail från folk som vill köpa tävlingsbilder kommer in atm. Blöööh, kom igen nu! Plinga till då!

Valmöjligheter

Tycker ni min vardagliga instagram är ganska tråkig... det är lugnt, jag förstår er! Men hej hopp här har ni tur - jag har ju faktiskt en fotoinsta nu som man kan följa *hurray*

-> MARIEKRUGERPUNKTSE <-

Inte så mycket bilder där ännu, men jag jobbar på det 😏 bilder från fotojobb, lite bts och sneek peaks hittar ni där. Topp topp!

Lilla Alice

För några veckor sen fotade jag denna lilla tjej. Kolla ögonen! Så stora, så blå och så vackra. Älskar verkligen att fota barn, det finns någon slags... renhet i deras ögon. Även om barnen inte vill ligga stilla, eller är på särskillt bra humör - lyckas man få skärpa på dom där stora oskyldiga ögonen, då har man nästan sin bild automatiskt. Speciellt när man fotar dom där riktigt små knoddarna! Älskar mitt jobb!
Nikon D700 / Nikkor 50mm 1:1,4

Toknöjd

En celsius med öppningen åt rätt håll och Marabous nyaste choklad. Mår massa bättre nu. Topp!

Lingon

Känner mig rutten idag.. ungefär som bananerna som ligger bortglömda i fruktskålen hemma, lite bruna på utsidan och slabbiga på insidan. Har inte en bra dag, på långa vägar faktiskt. Utöver att jag är känner dödens trötthet över mig så har jag både ont i magen, ryggen och är farligt sugen på choklad. Det är underbart att vara tjej. Jag hoppas killarna är ordentligt tacksamma över att vara just killar. Slippa mensvärk och humörsvängningar, men kan kissa ståendes och får rapa högt utan att det är särskilt konstigt. Lagom fusk. 
 
Fast det är rätt awesome att vara tjej... dom flesta av årets veckor, det vill säga. 
 
Nej det blir att åka hem, köpa choklad påväg hem (utan dåligt samvete), lägga mig i sängen och stanna där. Yes. Ska fixa alla beställda bilder, skicka dom och slänga ihop några fakturor. Ganska schysst när man kan jobba samtidigt som man kollar serier, medkrupen under täcket! Det enda bra idag typ 😏
 
Ska uppdatera här också med bilder och sånt...  jag ska det läsisar, jag lovar! 😘

Nattuggla

Sitter uppe om nätterna och fixar bilder... Eller pillar på telefonen. Eller som idag - målar. Någonting måste jag göra, dom nätter när jag inte kan sova. Är stressad och rastlös, det är en dålig kombo kan jag tala om! Just nu försöker jag bara få klart dom där jädra dressyrbilderna, har så mycket att fixa så min hjärna ställer ibland om till "skitsamma" och börjar med något nytt. Haha, ställde mig seriöst och diskade frivilligt, för att slippa dom där bilderna. Aldrig att jag tar på mig att fota en dressyrtävling, två dagar i rad, igen. (Så kommer jag säkert göra det iaf...) hoppning är lättare, där blir det typ 2-3 bilder/ekipage ;)

Ska få klart allt, och få igång resten av mitt liv efter det! Försöka iaf... haha. 
Älskar det här med att måla btw!

Sliter av mig håret

Klockan är halv 2 och jag borde sova. Borde, men hinner inte. Har mängder med bilder att gå igenom och få upp på Flickr där man ska kunna förhandsgranska för dom som vill köpa. Tror ni inte yahoo fuckar med mig så jag inte kommer in? Jo såklart. 

I torsdags och fredags fotade jag på dressyrtävling. Innan dess har jag haft upp över öronen med bilder och hemsida som ska fixas. Lagom sådär när min dator bestämmer sig för att bli ännu segare än den resan var. Inget flyter på. Så jag har tokmycket, varför kan inte viderfanskapen sammarbeta???? Gaaaah kastar datorn i golvet snart. 

Måste dessutom diska men vill inte väcka en viss så han bli sur. Duscha hade varit najs också, fixa lunch och grejer tills imorgon. Och sova, det hade varit najs. Ni vet, sånt där man borde göra vid den här tiden. 

Det är tur att mitt hår är färgat, annars hade man nog börjat ana ett gäng gråa hårstrån. #trött

Ska dunka huvudet lite tyst i bordet, stänga ner datorn, snabbdiska väldigt ljudlöst och sen tänker jag ge upp för idag. Imorgon ger jag fanskapet till helvete en ny chans att sammarbeta. 

Godnatt. 


Snapshots från dressyrtävlingen

Inte bra.

Räknas det om man åtminstone tar sig till gymmets rulltrappa? För längre än så kom jag inte idag. Efter att ha köpt födelsedagspresenter och promenerat runt en massa så började jag känna mig matt, illamående och lite snurrig, det var obehagligt. Satte mig ner och ringde Felix som tur var precis hade slutat, han kom till min räddning. Alltså blev det inget gym - jag vågade inte! Har på senaste året blivit duktigare på att lyssna på vad min kropp orkar eller inte, ser ingen mening med att puscha sig själv över en kant där det likaväl kan finnas ett stup. 

Är dödens trött just nu, för vi har storstädat hemma. Kommer massa familj hit i helgen, så ja, då måste det vara fint! Men klockan blev mycket, för mycket, så nu kryper jag ner och laddar upp för eN fullspäckad dag imorgon. Fotojobb, resturangmiddag och Glens orkester (?) står på schemat - finfint!

Den leveeer *hurray*

Alltså jag, jag lever. Snart även bloggen med... Visst låter det som ett mirakel? Typ som Jesus, dog och återuppstod. Men det är inte så mycket mirakel över det hela, bara jag som känt mig som botten men inte pallar det mer och satsar på att känna mig som toppen! Ett babysteg o taket. 

Vad ni missat? Äsch inte mycket. Jag tävlade i söndags, bästa bästa Satja. 64% och en andraplacering i första klassen lyckades vi med, och alla var glada, men trötta. Så mycket drama på morgonen, var nära att det hela inte blev av - en annan historia. 

Har även gymkort, över en månads tid, så dit är jag påväg nu. Mot gymmet. Det låter väl ändå hyfsat hurtigt såhär på en fredag? Jo men visst :)

Mer intressant än så vart det inte för denna gång, behövde bara skriva ett inlägg för att lyckas ta tummen ur och sen skriva fler. Har ton med bilder att visa och lägga upp, snart! Gymmet först :)