morgonstund

Det är lite mysigt att ha vovve hemma, men hade gärna sluppit det där när man blir väckt tidigt för att en viss herre är lite kissnödig :P Men han är så lätt att ha här, för han är precis lite morgontrött som jag! Öppnade dörren så han fick gå ut och kissa, sen traskade han in igen och la sig i sin lilla säng. Sen sov vi tills halv elva innan vi tog en långpromenad runt åkrarna här hemma innan det var dags för frukost. Skön start på morgonen faktiskt! 
 
Men hur fantastiskt go är inte Doby, världens gladaste, knäppaste lilla hund. Kolla bara bilderna, mattes sötaste lilla troll <3 Älskar hur hans öron flaxar när han springer, ser alltid ut som han har världens smile när han springer mot en. Glädjespridare är han verkligen ^^
 
Köpte lite nya téer härom veckan också, har dock inte druckit något té på jättelänge så har inte haft möjlighet att smaka ännu. Upptäckte dock att två av smakerna är grönt té, men kan faktiskt tänka mig att ge det en chans :) Paketet heter Pleasure Collection med smakerna: Green tea, Strawberry Cupcake / Green tea, Lemon Macaroon / Black tea, Blueberry Muffin / Black tea, Pear Chocolate Inspiration. Idag smakade jag Blåbärsmuffisen, som var väldigt god! Har dock så mycket honung i så allt blir ju gott. Haha!

Kommentarer
Postat av: Josefin Nilsson

Så söt hund! :)

Svar: 😃 fluffigast också ☺️
Marie Krüger

2015-09-19 @ 15:10:37
URL: http://josefinnnilsson.blogg.se/
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så söööt :D

Svar: :D
Marie Krüger

2015-09-20 @ 12:57:18
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback