Andra tavlan

Dålig mobilbild
 
Nyaste tavlan, men jag kan inte bestämma om jag är klar eller inte, kanske. Jag vet inte just nu, men låter den vila ett tag. Ska köpa nya canvasas...? Canvaser...? Canvastavlor...? Äsch, ni fattar! Måste lära mig kladda mer, har så svårt för att dom är alldeles för rena, liksom. Ska träna på det, älskar tavlor som är både messy och clean på samma gång :)
 
Vad tycker ni? Min andra tavla någonsin!

I björkhagen

Nikon D700 / Nikkor 70-200 2.8
 
Sorry, men jag kan inte låta bli att slänga upp fler bilder från bröllopet där jag var andrefotograf. Är lite löjligt stolt eftersom det var mitt första bröllop, och vill bara fota meeeera! Björkhagen vi var i på Ekeby gård var helt perfekt, så somrigt och mysigt. Blommor och gröna blad överallt. Dom tre första bilderna här var det förstefotografen som "ställde upp" dom, dom två andra fick jag dirigera lite.. lite svårt, jag är inte superbra på göra mig hörd alla gånger. Jobbar på det! Men underhållande var jag nog, då jag låg i gräset och lurade, likt ett lejon. Ville få med blommorna fint i förgrunden, då får man offra sig lite ;) 
 
Åh, vill göra det här igen! Det var tryggt att få vara andrefotograf, att ha en förstefotograf att ställa sig bakom, iakta och lära sig från. Att fota - det kan jag. Att dirigera och placera - det är jag alldeles för noob och osäker för. Som sagt så jobbar jag på det, något som bara kan bli bättre på av att träna. Tack Tanné för att jag fick jobba med dig, det var grymt!