Måste få skriva bara

När livet svänger och skakar i en hög hastighet så hinner man inte alltid med allt man vill. Ibland orkar man bara inte. Jag tycker det är skönt att skriva, få ut lite saker även om det är oviktigt, men när man inte har koll på tankarna så är det svårt att få ner dom i text. 
 
Tankarna har jag fortfarande inte koll på, men jag måste få skriva lite. Skriva och dela med mig. Jag är nämligen inte personen som hörs i en grupp, som säger det jag tänker eller avbryter folk när jag har något att inflika. Mina tankar brukar sällan bli mer än tankar, det är något jag egentligen måste jobba på... men via bloggen kan jag få ut dom till viss del och är man intresserad av mina tankar, då läser man. Det är en ganska skön känsla ändå! 
 
Just nu är det lite jobbigt på flera plan i livet. Delar som är påväg att lösas, delar som bara blivit värre. Men allt på samma gång blir kaos och man känner sig allmänt liten.. aah det är jobbigt. 
 
Är just idag lite förvirrad i allmänhet.. så lägger upp ett gäng bilder istället på snygga Cajsalisa från en fotografering i början av augusti. Snygg brud i en snårig skog, sittandes på ett bilvrak. Asnajs! 
Nikon D700, Nikkor 50mm
Modell: Cajsalisa Bäcklin Neijnes

Kommentarer
Postat av: Hanna Westman

Woww!! Grymt snygga bilder! Riktig begåvning du är på att knäppa kort :D

Svar: Tack så mycket :D
Marie Krüger

2015-08-31 @ 19:55:23
URL: http://hannawestman.blogg.se/
Postat av: Nathalie Isaksson

Så vackra lockar i håret och vad fina porträttfoto :)

Svar: Tack :) haha ja jag kämpade ett tag med håret ^^
Marie Krüger

Postat av: Malin Westergren

Satan vad snyggt håret passade ihop med bokehn ! :D

Svar: Tack! :D Är riktigt nöjd hur håret blev, gjorde prinsesslockar som vi skakade ur lite, sen var dom helt perfekta väl på plats ^^
Marie Krüger

2015-09-05 @ 11:51:29
URL: http://westergrenpictures.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback