Favoritbild

Den här bilden, den gör mig varm i hjärtat och ledsen samtidigt. Mina favoriter! Saknar min bästa vän.

Smet från meningslösheten.

Dom senaste 2-3 veckorna har bara varit tröga, tråkiga och värdelösa. Kanske inte fullständigt, men majoriteten av mina vakna timmar så känner jag mig tom och omotiverad. Försöker fylla min tomma vardag med saker jag vanligtvis tycker om.. men det blir bara halvdana försök. 
Det är dock ingen hemlighet varför jag känner så, varför jag tappat motivationen till allt.. jag behöver hästar i mitt liv. Och ridning. I mängder! 
 
Idag satt jag äntligen uppe på hästryggen efter 2,5 vecka, och det kändes underbart. Under den stunden sprudlade jag av motivation och vilja, något som varit så frånvarande senaste. Den känslan höll inte i sig värst länge, men jag är lite glad ändå!
 
Behöver rida och röra på mig för att må bra! Gör jag inte det fastnar jag i en ond cirkel av meningslöshet och dålig sömn.. Till och med så att det känns som att jag inte längre vill rida alls. Men så är det ju inte!
Måste tillbaka, alla hästar som vill leka med mig välkomnar jag med öppen famn! Någon som har en kompis att låna ut lite, någon gång eller ofta? Guld vore det!
 
Tack Malin för att jag fick busa med din tjocka Loppa idag <3

En tidig men kort tävlingsdag

Igår var jag iväg med Madde på tävling. Sådär supertidigt, gå upp kl.6 osv, men det var trevligt ändå :) Tyvärr så gick det inte så bra för dom som man höll tummarna för, men dom är ändå the Dream Team! Vi vill iaf tro att felen berodde på en kissnödig Ludde.. för shit han var kissnödig alltså. Som när Tatzy skulle provridas ^^
Här får ni tre bilder på fina ekipaget 


Utöver Madde så klickade jag lite testbilder också, för att kolla ljus och vilka hinder jag skulle fota.. tänkte att dom kan ju också vara kul att visa. Eller? :)

Besök hos Satja #2


Besök hos Satja


lilla beige



Såklart det regnar...

.... det är ju midsommartider!
Ooh nu är det helg, suckar av lättnad, så skönt! Veckan har gått så snabbt, svept förbi, men det klagar jag inte över. Är troligtvis för att det är min första vecka där jag inte jobbar på ridskolan.. och jag har ju hållt mig sysselsatt :) eller ska jag säga att Elin har hållt mig sysselsatt? Det är bra iaf!

I eftermiddag åker jag, Felix och familjen ut med båten. Till samma ställe som vi har firat midsommar på sen jag föddes, mitt 21år där dvs! Det är båtklubbened vänner som samlas, dansar runt stången, grillar, går tipspromenad och köttar på sen flytande dansbanan tillsammans. Tyvärr har det fallit ur lite, det är inte samma känsla som förr och inte heller lika mycket folk.. 
Men traditioner är traditioner!!

Nu ska det bara stresspackas innan vi åker iväg. Mottagningen suger på ön, så jag önskar er en trevlig midsommar redan nu! :)

Åkte hem utan häst

Var ju med Elin till veterinären, kom hem utan häst i släpet... Men lugn nu! Vi dumpade henne på sommarbete på vägen hem. Elins planer är inte min sak att skriva om, men spännande kommer det bli iaf! :) 

Lång dag, lååååång, kom hem runt 8 efter att åkt direkt till hundkurs från stallet sen. Har knappt träffat Doby sen förra veckans kurs, så det var en utmaning idag! Men dom gånger han kopplade på hjärnan var han riktigt duktig faktiskt, tyvärr håller det inte i särskillt länge alltid. Fokusen är kort i den där hunden, och efter 1h går ögonen i kors på honom för att det är så påfrestande :P

Nu ligger han och knorvar sig bredvid mig i soffan medan jag väntar på Felix. Tokig hund, men tycker om honom ändå! :)

Jag har cookies

Just nu sitter jag i Elins bil med transporten bakom, påväg mot veterinären. Jag följde frivilligt med som sällskap, det är trevlig :) och så får man äta kakor, för fika måste man när man veterinärbesökar!

På besök i gamla stallet

Hängde på Elin till Ekeby idag, länge sen jag träffade henne.. och så har jag lite hästabstinens (jaa, jag vet, jag jobbar i stall. INTE samma sak!). Men det var trevligt, dom senaste två veckorna har gått jättefort, helt ärligt har jag inte riktigt känt av det faktum att jag är hästlös nu.. men jag har saknat fina folket från stallet, även om jag är kass på att höra av mig!
 
Det där som många frågar, hur det känns nu när Tatzy åkt..? Helt ärligt har det inte påverkat mig så mycket. Jag har vetat länge att hon skulle åka, och avsked är inget jag är bra på. Så jag har hållt mitt avstånd och inte försökt bygga upp en tight relation till henne, utan typ bara tänkt henne som en häst jag haft under utbildning. Kallt, men det funkade för mig, det var jobbigt när hon åkte.. men inte nu. Tror jag.
 
Har inte haft mycket att göra idag, ändå blev klockan så mycket, så fort? Det är konstigt det där! Imorgon kommer dagen vara fullspäckad, skönt att slippa rastlösheten.
 

Nu kommer rastlösheten på riktigt

Senaste 2 veckorna har gått väldigt fort, och jag har knappt känt av det faktum att jag är hästlös, just för att jag har jobbat så mycket. Nu är ridskolan slut för sommaren, vilket betyder att jag inte kommer jobba dom timmarna utan bara på morgonen... Vad ska jag göra återstående timmar på dagen, efter 12, egentligen? 

Ska försöka att inte bli knäpp, men det känns konstigt. Att bara jobba på morgonen. Tror faktiskt det hade känts bättre att inte jobba alls, som en oändlig helg!

Såklart har jag saker som måste fixas.. mitt rum tex, kaos där inne. Men det är ju inte särskillt kul alls! Vill ha en pålle att åka till!!!!! JAG VILL RIDA.

Klarvaken

Kvart över 4, såhär sent var det länge sen jag var vaken.. typ förra sommaren? Vet inte ens varför, det finns ingen sömn i mig liksom, inte en sekund trött i ögonen. Sjukt jobbigt! Vill ju bara sova...!

Har varit så hela dagen, inte kunnat varva ner. Vikt alla kläder i Felix byrålåda, organiserat och tvättat 3 maskiner. Tvingade mig själv att ligga stilla i sängen o kolla PLL i 1,5h innan jag tog en PW till Konsum för att möta upp Felix och handla... Kaos.

Men haft en mysig kväll verkligen, vi firade här hemma. För 1,5år sedan hittade vi varandra, människan som betyder så sjukt mycket för mig (o nu ligger här bredvid o snarkar.. Hehe). Så tacksam för att våra vägar korsades <3


Finns inte ord nog för att beskriva det. Älskar den här killen, bäst är han. För att han gör mig lite mer hel för varje dag, för att han får mig att le och för att han berättar för mig hur dum jag är dom dagarna jag bara hatar allt med mig själv. Älskar hur han pratar i sömnen och den där blänkande blicken när han är stolt över något. Alla hans knäppa fina underbara egenskaper, vill inte vara en dag utan dom! 

För 18 månader hittade vi varandra, du och jag. Kommer göra allt för att aldrig tappa bort dig! Älskar dig 

Fredagen den 13e

Det förklarar en del, datumet, om varför min dag varit som den varit. Tex att jag blivit hästhuggen i armen och omkullputtad. Wuhuu, ska vi låtsas som att jag inte blev skiträdd och började gråta? Typ pga att jag inte såg där från marken med huvudet ner vart hästen var och inte visste vart den tog vägen. Om den tänkte springa över mig också.. Ja jag vart skiträdd. Och så gjorde det ont.

Efter det var jag bara inte på topp helt enkelt. Ni vet, feeling low o shit. Men jag åkte hem, vilade ut och tog mig igenom ytterligare 3 jobbtimmar innan fredagsmyset. Fredagsmys är uppskattat! :) Menne ah... Va bara det. Att jag hade oflyt och tycker synd om mig själv. Har ont och ett stort märke på armen. Jävla häst.

Sista dressyrlektionen - barbacka

Kommer inte kunna kissa på ett tag.. haha skämt o sido. Förutom den stora manken så var han väldigt bekväm att sitta på, han har så mjuka steg! Och han kändes trevlig, tycker om att rida lilla älgen!! Kommer sakna det jättemycket!!

Btw, han är ca 173 vet jag nu, ser inte så liten ut tycker jag :) perfekt storlek! 


Bara massa usch

Idag är en sån dag.. ni vet en sån där när man känner o hela kroppen att idag, just idag, så kommer någonting hända. Någonting dåligt, jobbigt, påfrestande, krossade... Har en dålig känsla djupt i magen, hemskt dålig.

Är det vädret som gör det? Funkar det så? För här är himlen lika grå som jag känner mig, det blixtrar o dundrar, regnet slog till precis innan tåget kom. Skulle vilja sitta kvar på det längre, inte gå av nu, vill inte gå i regnet!!! Nej.

Det är bara en sån dag. Dressyrlektionen lär också gå åt helvete.. Ja. Såklart den kommer!

Bakom mina solglasögon

Det här med sommar har ju sina för och nackdelar.. utan tvekan! Ska vi dra några?

+ man får ha coola brillz på sig typ jämnt, smink behövs knappt och ens påsiga trötta ögon syns inte!

- man måste gå i shorts o sånt där, inget problem med det... Förutom att jag inte är en skinny bitch och mina lår går ihop, vilket ger smärtsamma skavsår när man går.

+ man får äntligen chansen att bli lite brun och fräsch

- man dör av värmen!


Jag är typ konstant trött på sommaren, livet är inte lätt. Det är värmen, jag är nog mest en vår/höst person kroppsligt... men jag älskar sommaren samtidigt! Haha. 
Aja, hemåt ska jag nu, vakna till liv lite (någon som vill skänka energi?) och sen vidare för att luncha med bestisfestis. Jättelängesen sist, så ska bli mysigt! :) även om jag gillar min orginalplan för dagen väldigt mycket: powernapa på soffan ;)

Med en djävul bakom örat

Hopplektion, terminens sista, och banhoppning. Med omhoppning. Ajdå, där kom vinnarskallen fram i lilla mig, nog fan skulle jag visa att stora Makur kan! Och ja det gör han verkligen!!!! Min djävul bakom örat hetsade mig lite kanske :P

Synd bara.. att piloten var så förjädra slarvig idag, och helt ur synk. För illa red jag idag, såhär många rivna bommat har vi inte haft någonsin tror jag, plus ett stop för att jag var dålig! Min vinnarskalle svär högt fast tyst, vill ha revenge, såklart att det var sista lektionen idag?! Haha satan.

Äsch, två svängar gjorde vi väldigt bra, och Makur tyckte det var kul att hoppa utomhus iaf :) finkillen, kommer sakna att hoppa honom helt sjukt! 


Men jag går inte isär när jag går med dig

Så tacksam för att jag får ha dig i mitt liv
I am yours as you are mine

Fin dag med en fin person

Igår var en sån mysig dag, verkligen! Först familjedag på ridskolan med loppis och hundhoppning (jag och Doby kom trea, trots att jag snubblade pga överentusiastisk vovve), trevligt liksom, även om jag gärna hade stannat i sängen någon timme extra där på morgonen :) Senare åkte jag in till stan med snyggingen jag har äran att kalla min pojkvän!
 
Var verkligen jättemysigt, åt glass, gick runt lite i kungsträdgården där det var resturangernas dag, promenerade runt och sen gick på spontanbio. Såg Malifecent, typ törnrosa och den var ganska bra ändå, o mysig.. ingen jag kanske kännder sådär wow över, men helt klart en godkänd film för kvällen! :) 
 
(btw, jag vet att det förstör vissa bilder att sätta ihop dom såhär.. men orkar inte med ett milslångt inlägg pga massa stående bilder. Så ah, därför!)

Det här är INTE min måndag.

Dagens första problem: Har fel slags kläder hemma hos Felix, dvs inte ultimata för denna sommarvärme. Hej värmeslag!
 
Dagens andra problem: Mina nycklar ligger i min stallväst, som är försvunnen. Jag kom alltså inte in i huset och var nära på att börja gråta.. tills min pappa uppmundrade mig till att "bryta mig in".. inte alla dagar man får göra det. Nycklarna är dock fortfarande borta, så ja, lär väl få göra det igen.
 
Dagens tredje problem: Ridbyxor är INTE utformade för att ha på sommaren. Hej ännu mer värmeslag!
 
Dagens fjärde problem: Min träningsvärk som uppstått på något märkligt vis dödar mig, jag kan knappt gå. Det gör ont. 
 
Dagens femte, och största, problem: Alla fina bilder från gårdagen som jag preciiiiis hade retuscherat klart, men inte hunnit spara, försvann när datorn bestämde sig för att dö trots 25% batteri. Ja, den fick troligtvis också värmeslag. Tjolahopp, där var det bara att börja om!
 
 
Saker jag inte klagar över: Att sommaren är här, trots min brist på sommarkldäer; Att jag fick prata i tele med bestie i typ 2h; Att det är hoppning ikväll! Woop.
Saknar tösan också! Mycket!

I väntan på Felix

Långsam är han, då blir det många selfies!

Det var en fabulöst bra röd dag!

Igår, Sveriges nationaldag = ledig, sovmorgon, chill. Även födelsedagsfest på kvällen blev det!

Hade en riktigt bra dag, sov länge, vaknade och bestämde mig för att börja kolla på PLL, det är skönt att ha en serie att slarvfölja när man inte har något bättre för sig! Satt samtidigt och jobbade lite, samt ritade, har fastnat för en teknik, som går ut på att skugga med sträck. Fler sträck = mörkare o så.. Sådär som jag gjorde min Elefant :)
Verkligen skön förmiddag!

På kvällen fyllde en person 18år, då är det kalas ska ni veta! Jag drog på mig en ny partyblåsa, kände mig snygg och självförtroendet högt, sådär bra ländes det!!!
Och en bra kväll blev det! Tyvärr ville inte bloggappen sammarbeta, så det här inläggen var menat till igår, men no får det nu :) och lite pics från igår


Inte alls som jag ville

Dagens dressyrpass.. kan man få stryka över och glömma det? Lite bara..? För det gick åt helvete, det kändes åt helvete och jag red åt helvete dåligt. Min kropp ville inte som jag, min höft var stel vilket medförde i spända ben, spänd sits och kraftlösa skänklar.
Makur slog mot skänkeln mest, var inte alls med i leken, stel också. Gick inte flytta ut rumpan i vänstervarvet på en volt, och galoppen saktade han av jämt, hur jag än försökte hålla kvar den när jag samlade. Fan, var inte kul. Slutade ens försöka en gång och var seriöst nära på att börja gråta.
 
Förrförra veckan fick vi en sån kännsla, en grym kännsla.. sen så var det hopptävling, efter det ingen hoppträning och det var röd dag på min dressyr-torsdag, så ingen ridning då. Red inte honom i måndags heller osv.. MEN ville så gärna hitta den där kännslan från 2veckor tillbaka, fortsätta på den och tillsätta lite extra krydd. Sen gick det ju bara käpprätt åt helvete.
 
En stund var bra, sista galoppvolten, innan vi skulle börja trava av och avsluta. Hur värt? En volt, typ 3sek av 55min, som var bra. Fy. Sen att jag är överkänslig och ja, grinpelle. Nästan!
 
USCH!!!!! Fuck that typ.. går och lagar PhadThai med min finFelix, myser ner och är glad istället. Det där dressyrpasset släpper jag och glömmer! Tur att Makur är söt iaf.

Lunch, chailatte och Tetris

Två beroenden samtidigt, vanliga: goa chailatten och det nya: Tetris! Fick för mig häromdagen att jag ville spela Tetris, så laddade ner det! Det är inte riktigt samma sal på iPhone som när man var liten, men ändå :P kul! Och första spelet jag har på mobilen..

Ska ta tag i att färga håret och slänga in en tvätt. Har faktiskt varit väldigt hurtig ska ni veta!! Städat i köket, tvättat en maskin och lagat lunch :) försöker vara på mig själv att inte bara ligga i soffan 3h när jag väntar på att åka till jobbet, vill inte bli en soffpotatis!! 
Nä nu får jag sätta igång...

Klara? Färdiga? Kör! 

Låt mig bo i den!

Är förälskad i min nya klänning 

Shopping och jobb

Det känns ju jättekonstigt, att inte ha en häst. Det slog mig precis, när jag tänkt "Juste, måste ju ut till stallet bra" och några sekunder senare "nää juste!" och då blev jag lite ledsen. Ganska väldigt ledsen, gillar ju att vara i stallet!!!  Påtal om det så har jag hittat drömhästen som på pappret passar in på ALLA mina önskemål och jag bara villvillvill åka och provrida, är inte ens särskillt långt.... någon som vill sponsra med 50lax?
 
Just nu underhåller jag mig själv med sånt jag inte hinner annars.. typ att shoppa. Det gjorde jag idag, went bananas typ, farligt när skatteåterbäringen rullar in! Nu har jag 3 klänningar (jag är inte en klännings-tjej.. vad hände?), hårfärg, en tunn kofta och 3par av skönaste trosorna i en påse här. HOPPSAN. haha som sagt, bananas :) Ibland får man unna sig!
 

Kan försöka visa upp imorgon, ordentliga bilder. Fiiina kläder :)
Gjorde förresten en stor version av gårdagens pellefant, för att rama in.. tror jag är väldigt nöjd!
 

Och så var det med den dagen

Men vad är det här för väder egentligen? Kom igen, ge mig sol! Nu! I demand it.
 
Fasiken blir bara bitter av det här vädret, det fortsatta magontet hjälper inte och min rygg är inte heller snäll.. så ja, förbered er på dagens gnäll! Nää ska inte vara sån, allt har ju inte varit pest, faktiskt. Visst att jag blev dyngsur när jag var innomhus, för att hästen på jobbet vägrade stå still när jag duschade honom. Och visst att jag har haft ont.... men jag har ju faktiskt haft det trevligt med Elin och hennes kille när vi åkte med lilla tant Satja till kliniken för återbesök. Det gick fort, enkelt och jag hade väskan fullt med gott för att underhålla min onda mage :) 
 
Har ju även jobbat osv. Inte så aktivt kanske, fastnade för att rita elefanter (ni ba: eeeh??) med en speciell tektik. Var faktiskt kul och tänker typ göra en större som tavla, coolt shit! Menne ah.... sitter hemma hos Felix o väntar på honom. Lånar hans dator och svär över det här jädra tangentbordet, är ju bara van med laptop-tangenter, dvs platta. Dom här jävlarna missar jag bara, man måste lyfta fingrarna så mycket. Onödigt! 
 

eheheheh här, bjussar på en av mina pellefanter:

Zorro, vill du dela en Coke med matte?

Man hittar aldrig sitt egna eller sin kärleks namn.. liksom den enda man skulle vilja dela med.... Men katten, ja han ska jag få dela med! Han som inte ens vill ha :/ stackars Felix, aldrig får han dela Cola med nån!
Har lite fobi för det här, vill liksom inte köpa en och behöva dela med typ... Göran, Britt-Marie eller Karl. #egoist


Zorro, vad säger du? Vill du dela en Coke Zero med matte?
Inte? Nä okej!

Amen sister!


And with that being said... Nä kanske inte så, men sömn är allt fint! Imorse var jag en zombie, höll nästan på att försova mig och allt sånt där härligt! Tror faktiskt inte jag har försovit mig till jobbet någon gång dock, bara varit sen pga bussotur.. och det är rätt skill, försov mig alltid när jag gick i skolan! Men nu har jag rutiner, går upp samma tid alla vardagar, förenklar allt!!

Men exercise... ah det måste jag ta tag i nu när jag inte kommer rida lika mycket. Typ ta en powerwalk minst varje dag jag inte rider, eller något annat aktivt? Gymkort är inte aktuellt ännu eftersom jag inte kommer jobba så mycket i sommar!
Vill ju inte hamna helt ur form bara för att jag är hästlös 


Annorlunda och konstigt

Idag kom våran instruktör Lovisa in och bad oss hoppa av hästarna. Första tanken var väl att vi hade gjort något fel, såklart.. Men så var det inte! Nää, hon bytte hästar på oss, och jag hamnade på ett D-ponny sto vid namn Dionne... Bara sådär 25cm skillnad från att sitta på Makur (åh jag som var så sugen på att rida Makur idag ;( )

Har väl varken gott eller ont att säga om ridpasset.. Dionne är väl inte precis en ponny jag någonsin tyck varit särskillt kul att rida. Inte så att jag tycker illa om henne, men det bara finns ingenting där, inte ett minsta klick! Självklart gjorde jag ju det bästa av situationen, det är ju ändå lärorikt :) och sen kanske jag är lite hård mot mig själv angående hur det gick för oss...?!
Oavsett så kändes det väldigt konstigt att sitta på henne, sååå olika!!!!

Men ah det var markarbete, upphöjda bommar som zickzack-mönster på medellinjen... Inte mer att säga om det! 
Nästa vecka vill jag rida lilla favorit-Makur!!!

Idag är jag färgglad

Obviously behövde dagen spice:as upp lite.. färg funkar alltid! Sen att jag vissa dagar bara funkar med 1 pose är en annan sak! #enformig

hemmachill och magont

Jag var på SÅ dåligt humör när jag slutade jobbet. Av fysiska anledningar mest, ryggen och armarna gör ont pga box-städningen igår, och sen den jädra magen! Fan vad jag hatar min mage just nu!!! Killar har det bra dom. Plus att jag var hungrig och sugen på massa sött osv. Nej alltså inte kul, hade ingen speciell bra start på dagen heller så var bara så osugen på allt. 

Väl av hemmåt-bussen köpte jag dock mig en glass, traskade hemåt och lagade mat direkt. Det hjälpte mot humöret lite (kan vara energidrickan också....) och sen en chailatte som hjälpte mycket :) Älskar chailatte! Och latteglaset! Tyvärr har vi bara ett helt kvar ;(

Vad gillar ni mitt ihopkok då? Haha.. Det vi hade hemma: köttbullar, falukorv, potatisbullar, lök och fetaost. Älskar sånt, faktiskt, tycker det är jättegott att slänga ihop som en pyttipanna typ! Roligare än typ äta potatisbullar och köttbullar rakt upponer liksom :P

Dagen går mot sitt slut

Junis första dag, min och Tatzys sista.
 
Det har varit en sån sjuk lång dag, men jag vet inte vart den tog vägen. Kom till stallet, började mocka ur boxen och tog sen in lilltjejen för att ge henne en sista prinsessbehandling. Ryktas ordentligt, blanka tossingar med hovolja, insmorda mungipor, blank svans och ordentligt borstad man. Bara det bästa till lilla divan! Och sen.. ja sen åkte hon. Bara hipp happ hejdå! Typ. 
Gick fort, var inte riktigt beredd och hade nog egentligen velat stå o krama henne en stund i min ensamhet. Även om hon inte hade kramats tillbaka, hade jag velat göra det. Viskat "lycka till" i hennes öra. Så vill jag säga hejdå, egentligen.. inte lasta, klappa på halsen och sen vända mig och gå. Gick så fort! 
 
Resten av dagen har jag distraherat mig med att göra rent i boxen, mocka ur och skura väggarna. SJUKT jobbigt men funkade, för har inte ännu kopplat riktigt! Men lär väl kännas av imorgon, shit, har inget stall att åka till! Vad gör man egentligen då? :P

Meeeeen.. ska traska hem till Felix, vänta på honom och sen krypa ner. Äntligen kommer han hem igen :D då ska jag krypa ner och krama massvis på honom. Vad jag har saknat min favorit <3
Finaste tjejen, önskar dig det bästa.

Vackra tjejen


Sömnlös

Jag kramar kudden i fosterställning, hunden ligger ihopkurad vid mina knäveck. Han fett nöjd, jag mycket mindre.. Vill mest ha min Felix här, vill att han kramar på mig! Vill inte sova för jag vill inte vakna för att åka och mocka ur boxen, plocka ihop grejer och sen bara säga Adiós. Det vill jag inte. Inte alls!

Oavsett varför eller hur man skiljs åt med någon man tycker om så är det ju jobbigt.. svårt att tro att någon inte håller med? 
Ligger mest och tänker på det.. Den dummaste tanken är väl mest: var det värt det? Men ja faktiskt! Jag har ju lärt mig något enormt, är tacksam för att den här tiden samtidigt som den stundtals har varit lite pain. Och på sina egna vis så berättar Tatzy att hon accepterar mig, och ibland även tycker om mig.. Hon må vara dum i bollen, men hon är en fin liten tjej! Åh tycker om henne så även om det inte alltid märks, även om jag gömmer det för mig själv lite... 

Klockan är nu 2, jag ska upp om 6h, så jag får ju ändå lite sömn.. Om jag somnar nu dvs. Mmmmh ja, alltså ville nog mest skriva av lite. Hunden har iaf sagt godnatt, ska nog försöka göra det jag med!